måndag 20 oktober 2008

Österrikiska Mästerskapen & Zell am See

Vi anlände till Bischofshofen ungefär halv två. Tävlingarna var ju redan igång, det visste vi, då de började 13.00. Det var ju träning redan 09.00 men den fick vi ju vi hoppa över då vi jobbade natten innan.

Hur som helst så skulle kombinerarna hoppa först så vi tänkte att ca 13.30 borde det räcka vara där. När vi står där och kollar så säger speakern plötsligt att Gregor leder idag med och vi va fan det kan ju inte redan vara andra omgången??

Vicky fick syn på Koti och gick för att prata med honom och när hon kommer tillbaka meddelar hon att de gjort om allt. Tävlingen började 12.00 för specialarna och kombinerarna ska hoppa sen. Allt för att Schlieri och Morgi skulle vara med i ORF:s sportsöndag klockan 18.00 i Wien och måste hinna dit.

Jaja vi fick ju se de 20 bästa i alla fall. Men efter redan 1 timme var det klart. Eftersom vi åkt en bit ville vi inte direkt åka hem. Så vi åkte småvägar och inte motorvägen hem och kom då förbi Zell am See där vi stannade och tog lite fina foton.

Mästerskapet vann Schlieri så klart, han vann även lilla backens tävling som gick på lördagen i Villach. Två där var Eggi, en liten skräll. Han hoppade bra även på söndagen och var femma tror jag.





Inga kommentarer: