torsdag 11 december 2008

Jävla grannar!

Jag ska upp 9.00 imorgon. Okej inte tidigt för vissa men för mig är det typ mitt i natten. För en gångs skull är Elefantgrannen tyst fast han är hemma. Men då sätter den andra jävlen igång. Spelar musik och har sin dörr öppen = det hörs mer, men det värsta det stiiiiinker rök. *jagvillhaminluktagottCasinokillehärochsnusapå* Jag vill SOVA!!! Och nej, jag tänker inte säga åt honom, jag undviker all kontakt jag kan ha. Har sluppit honom 1 vecka nu, frågandes om jag inte kan ge honom pengar.

Mötte honom i ytterdörren när jag kom hem från Vickan men han sa inget, han bara glodde surt och lomade iväg till macken på andra sidan gatan.

Men lita på att jag imorgon bitti tänker spela musik som faaaan, ha dörren öppen på glänt och sen drämma igen den precis som dom båda gör! Hämden är ljuv..............

Man kanske inte kan tro det, men det bor faktiskt 5 andra normala människor här men vad hjälper det när mina två närmaste grannar är de mest puckade i hela huset?

7 dagar kvar till friheten. Då sitter jag på flyget mot Arlanda och hela 3 veckor hemma. Dock inte i min lägenhet i tystnad, lugn och ro, utan jag ska växelvis bo hos mina föräldrar, på jobbet och hos brorsan, eftersom min lägenhet är uthyrd. Sen 3 veckor till här men det ska jag väl klara av när jag haft 3 veckors vila. :)

Inga kommentarer: