söndag 14 december 2008

Nu går skam på torran land!

Vilka jäääävla idioter. Någon använder min rakhyvel. Jag har en gång förut tyckt det var lite konstigt den låg överst i mitt fack (vi har en sådan där nätgrej som händer från IKEA) eftersom jag inte använt den på ett tag. Men så tänkte jag (man tror ju gott om folk) att den liksom hoppat upp när jag slängt in schampoo och balsamflaskorna efter en dusch.

Men var nyss på toa och då ligger den på handfatet! Jag har inte använt den idag!

Kan ju meddela att ALLA mina saker nu är bortplockade från toaletten och förvaras inne på mitt rum.

Lägg även till en SPRÄNGANDE huvudvärk, som jag inte alls vet vad den beror på. Har tagit en Panodil och hoppas det går över snart. Annars får jag ta i med storsläggan, 2 Treo, funkar alltid. Men då måste jag gå ut ur mitt rum och hämta vatten och just nu känner jag inte för det. För man kan inte lösa upp Treo i Coca Cola va???

3 kommentarer:

Vicky M sa...

skriv en stor lapp med stora bokstäver på toan om rakhyveln! jag hade gjort det!

Malin sa...

Säg åt de.Det skulle jag gjort för längesen.De bor fan inte själva..Säg att du har tröttnat på deras jävla beetende.

Tasja sa...

Om jag skulle bo här länge skulle jag det. Nu är jag bara glad att slippa ha kontakt med dom. Det finns tre att välja på och jag lovar er finnen är det inte. Kvar är då Elefant eller pengalånaren och jaaa jag sätter mina pengar på pengalånaren (för han har inte pengar att köpa eget för) och Elefanten må vara högljudd och så men annars är han nog helt okej.

Och pengalånaren vill jag inte ha kontakt med i över huvudtaget. Dessutom tror jag inte han har intelligens nog att fatta om man säger åt honom heller. Jag menar se bara hur många gånger jag sagt nej om att ge honom pengar och ändå fattar han inte!

Skulle jag bo kvar här skulle jag formellt klaga hos hyresvärden lita på det! Men nu är det bara 2 dagar kvar sen paus på 3 veckor och sen ca 3 v till.