måndag 8 december 2008

Man ska väl producera ett inlägg i alla fall

Som ni säkert märkt de senaste dagarna är jag lite låg just nu. Jag har dels en sjuk katt hemma i Sverige och det är jobbigt. Nu var det - tack och lov - struma och det gör ju att det ser ljusare ut. Nu ska hon medicineras med en läskig medicin, listan på biverkningar och hur vi människor ska hantera medicin och katten (hon ska få cellgift) var låååååång sa min mamma. Men det är långt kvar, flera provtagningar för att dosera medicinen rätt, kolla så inte biverkningarna är värre än själva sjukdomen mm.

Lägg sedan till att min mamma inte tror hon kommer lyckas få i katten tabletterna, just denna katt är dessutom expert på att spotta ut dom + att hon är rädd om sin mun pga tandsjukdomen. Så min mamma tycker det är jobbigt och då tycker jag det är jobbigt när jag inte är hemma och kan ta över.

Sen trivs jag inte alls där jag bor, även om Mr Creepy inte varit och frågat om pengar på flera dagar. Slump eller gick det in i hans tjocka hjärna kanske när jag sa att mina pengar dom jag har, dom behöver jag själv. Dom kan jag inte ge bort.

Sen har jag en del andra jobbiga saker jag måste ta beslut i men har liksom inte orken att ta tag i det just nu.

Sen fattar jag fortfarande inte grammatiken. Trots 2 dagars pluggande x många timmar.

Just nu känns det väääääldigt långt till februari när jag är hemma igen och kan ta hand om min sjuka katt. :( Fast om 9 dagar så är jag i alla fall hemma i 3 veckor! Alltid något.

Men men, jag ska försöka rycka upp mig!

1 kommentar:

Anonym sa...

välkommen hem till Sverige.