tisdag 9 december 2008

Lyckad gårdagskväll

Middagen var helt underbar. Förrätt tonfiskscarpaccio, sen en soppa med ricottafyllda "lasangebitar" i. För en gångs skull en god soppa som dessutom var perfekt tempererad! Sen som huvudrätt Angusbiff (typ som rostbiff) med rotgrönsaker och till efterrätt pepparkaksparfait. Mumsigt!

Vi vann med vår taktik på rouletten så 850 kr var min andel. Sen lurade mig Vickan (jag förlorar alltid så fort jag ska spela med på 21-bordet) att spela bort 100 kr men jag gick därifrån med 750 kr i alla fall. Förra gången vi var där så var det ju en kille som spelade vid samma 21 bord som Vicky (jag brukar vanligen mest titta på eller spela med Vicky) i alla fall man kom ihåg honom för han spelade egentligen helt vansinnigt, ungefär tvärtemot vad man ska och gick därifrån med 5000 kr plus. Han var i alla fall där idag igen (hade varit där igår med fast då bara haft 100 kr plus, hur det gick igår vet jag inte, gick inte bra på 21-bordet men tror han hade mer tur på rouletten). Hur som helst, han är rätt söt och han luktar otroligt gott! Jodå jag stod och luktade på honom...;).

Sen var det en superfull italienare där också som försökte få Vicky med sig till sitt rum så vi lämnade stället lite flyktartat och stod och smög så han skulle försvunnit in i hissen innan vi hämtade ut jackorna. Kommer ner i garaget och då sitter han där i en bil och börjar igen att vi ska följa med dom! -Typ det sista jag skulle göra i hela mitt liv - Vafan han hade ju rum på hotellet sa han! Så vi skyndade oss att hoppa in i bilen och ut ur garaget i full fart.

Nu har jag varit och tjänat ytterligare 200 kr genom att lämna plasma men nu ska jag dyka ner i tyskaböckernas värld. Har tyvärr inte hittat något bra ställe att plugga på så jag är på mitt rum, med TV:n på i bakrunden, repris CL-matchen FC Bayern-Steua Bukarest. Men imorgon tänkte jag gå lite tidigare till UNI och plugga där också. Men finns inget bra ställe där heller nu när de bygger om.

Ikväll är det Werder Bremen - Inter. CL är ju kört för Bremen men de har fortfarande chans på UEFA-cupen.

4 kommentarer:

Vicky M sa...

han är rätt söt och han luktar otroligt gott! Jodå jag stod och luktade på honom...;). - - - - - hahahahahha du ör för rolig.

du har biblioteket på Uni, den där byggnaden innan de trapporna som går upp till byggnaderna där vi går du vet? där var alla cyklar står där nere?

Tasja sa...

Jamen han luktade ju gott! Rätt befriande hitta på en kille som inte stinker rök......

Anonym sa...

Grattis till vinsten. Så fulla italienare faller inte i smaken?? *L*

Tasja sa...

Näääää han var typ 3 äpplen hög och skitfull.