fredag 12 december 2008

Suckers!

Killar är väl ena riktiga suckers?!

Ni vet idioten som ignorerade mig och som sen trodde på en upprepning, har varit tyst sen jag sa åt honom att jag inte låter mig hanteras så. Idag började han SMS:a först sådär typ vanligt, hur mår du och jag spelade med och svarade bara bra osv. Efter lite SMS hit och dit så fick han ju reda på jag ska hem på jullovet och skrev då när flyger du, ses vi innan?

Jag tänkte bara, är du dum eller men okej upp till bevis (inte för att jag hade tänkt träffa honom och jag visste det här draget skulle få honom ge upp) så skrev jag, sure, jag ska på hockey på söndag, du kan ju följa med dit så ses vi ju.

Och vet ni vad som hände? Jäääääättekooooonstigt alltså men det blev tyst! *ASG*

Fy fan vad rätt jag har!

Sen ringer Vickan och berättar om hur en kille uppför sig på hennes fest (med ryskaklassen) han har flickvän, hon går samma kurs och är alltså med. Trots det håller han på och kladdar på andra tjejer när hon ser! Vilket jäääääävla svin! Men jag tycker också det är illa att vi tjejer tillåter dom uppföra sig så! Varför säger hon inte ifrån? Varför tycker de han kladdar på att det är okej? Varför säger ingen åt honom, du har flickvän, vad fan håller du på med?

Dom blir ju som vi gör dom. Jag har för längesedan bestämt mig att jag tänker inte lägga ner någon tid alls på killar som inte kan uppföra sig. Det är liksom inte värt att "lära upp" dom. Och som dom nu behandlar sina flickvänner, lär dom även behandla dig om du blir den nya. Tänk på det!

Finns hur många exempel på liknande svin både i ryttar- och i backhoppningsvärlden (ja säkert på fler ställen men det är dom jag känner till).

Undrar om det ens finns 1% som faktiskt kan sköta sig?!

Man hoppas ju i alla fall. Jag tror "min" Casinokille inte skulle uppföra sig sådär. Dels verkar han lite blyg, han har alltid varit där själv och jag tror att människor som är lite ensamma och inte tror de är guds gåva till männkligheten har bättre värderingar helt enkelt. Tyvärr får jag inte vet om det stämmer, eller det kanske är bra så min illusion slipper krossas. Jag lär aldrig se honom mer och definitivt inte lära känna honom.

5 kommentarer:

Vicky M sa...

men han är jue sååå tussih, Thomas asså och han kladdade inte alls unt på folk :D :PP

Tasja sa...

Tssss så lät det inte i telefon. Försvara inte kräket. För ett kräk är han, snygg eller ej.

Vicky M sa...

nä, det är han inte,han är tussig :) han gjorde jue inget.

Tasja sa...

Aha okej så om man är snygg nog kan man uppföra sig hur som helst? Nu böjrar till och med jag fatta hur världen fungerar! ;)

Gjorde inget? vi har nog olika definition på det. Att man har sina händer på en annans tjej häck är definitivt att göra något i mina ögon....

Eller är det okej att din framtida pojkvän står och tafsar andra på häcken? Då är de way mer tolerant än vad jag är.

Vicky M sa...

haha..nä, men om han har de på min häck så funkar det, och jag menar vi dansade bara lite och så :) han är tuss tuss