torsdag 13 november 2008

1,5 timme i regnet

Känner mig duktig som gick 1,5 timme i regnet. Fick sällskap första 20 min av Vicky som gick med till UNI. Sen gick jag längs med Inn, svängde in på en bio och kollade upp när Bondfilmen går odubbat, vi ska gå och se den någon dag. Sen fortsatte jag bort till Hofgarten och sen in mot stan igen.

Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, upptagen av en viss söt Finne som just kommit hem från att ha varit och åkt skidor hela dagen, sen ska jag också hoppa in där. Imorgon ska vi till IKEA, Vicky måste fixa lite småsaker och jag ska kolla om de har julmust. Imorgon är också en pluggfri dag sen ska jag plugga som en galning i helgen och fattar jag fortfarande inte grammatiken med dess presen, präsitum eller vad det nu heter då skiter jag i skolan från och med måndag. Faktiskt!

Så måste jag bara visa en bild. När man tom är skitsnygg orakad då är man snygg liksom ;) Han ser inte så glad ut på bilden och den är tagen från hans egen kolumn där han skriver om sin nya skada (igen) så det är därför.

Inga kommentarer: