tisdag 25 november 2008

Få se om det lugnar ner sig

När vi kom hem från en prommis till stan jag och Vicky så var hyresvärdens representant här. Han hyrde ut ett av de tomma rummen till en kille. Så passade han på att fråga hur det var och då berättade vi om Mr Creepy som lånar pengar. Han berättade då att han har en förmyndare och att vi absolut inte ska låna honom pengar (vore ju bra om man blev upplyst om det innan kanske) men i alla fall så gick han sedan upp och pratade med honom så få se om han lägger av nu.

SMS:at med Helena och julschemat var ju klart (förstod jag ju iof) men vi ska höras på telefon på fredag. Kanske någon som fått sin semester återkallad vill ha ändå om det går eller kanske Uppsala behöver en extra runt lucia o jul? Annars stannar jag, jag menar blir det lugnt så har jag inga problem med det alls.

Nu ska jag plugga ackusativ och dativ och när prepositioner styr de samma. Rena grekiskan för fan. Be mig förklara det på svenska och jag skulle säga, vadå sa du?? Men när jag får exempel så kan jag ju så nu måste jag plugga in exemplen till tillhörande mojäng.

CL imorgon nice baby som Malino nog skulle säga!

Och i helgen börjar backhoppningen och om det är bra väder så ska vi gå och se rodel också! Världscupen är här i helgen och tävlar och vore det inte coolt att ha sett rodel live?! Tycker jag i alla fall.

2 kommentarer:

Malin sa...

Haha oh yes!;)

Hoppas han slutar nu.Verkar riktig skum

Vicky M sa...

sen har vi jue carina också, ska snacka med henne :)