lördag 29 november 2008

Stressig sportlördag

Två fotbollsmatcher och backhoppningen samtidigt. Plus rodel som jag gärna vill se live på plats. Hur gör man? Jo man ser ena matchen på TV (Bayer Leverkusen - Bayern München) och den andra på datorn (Werder Bremen - Frankfurt, sänds tyvärr inte på TV....) och så zappar man mellan fotbollen och backhoppningen. Går bra för det är pauser hela tiden i backhoppningen. Först var det vindproblem nu har resultatmaskinerna lagt av. De skulle köra den inställda lagtävlingen efter den individuella men fortsätter de så här kommer de knappast hinna det.

Jo och jag har också sett på nordisk kombination. De kunde hoppa utan krångel och sen åkte de skidor. Två finnar på pallen Janne Ryynänen och Anssi Koivuranta men vann gjorde en tysk, Ronny Ackermann. Fast Janne ledde efter backmomentet före Anssi men Ronny var för stark i längdåkningen. Jag gillar nordisk kombination och framför allt utövarna dom är inte lika diviga och uppblåsta som sina kollegor specialarna....;) nu finns det ödmjuka specialare också men dom är sällsynta!

Rodeln då? Den skippar jag idag men det är tävlingar i morgon förmiddag också och då är det ingen fotboll och ingen backhoppning. Bara lite nordisk kombination. Men jag hinner se deras längdåkning och det är ju då det avgörs!

Inga kommentarer: