onsdag 26 november 2008

Giltigt skäl?

Är det giltigt skäl att gå ifrån sin lektion 1 timme tidigare för att man inte vill missa en intervju med Bastian Schweinsteiger? Tror inte det va?! Skiiiit då! Men jag hoppas den sänds i repris eller att den läggs ut på Youtube.

Och vet ni något mer coolt som jag är så sur på att missa. Clemens Fritz har i sitt sociala projekt "Danke Erfurt" lagt ut en träff med sig själv som ett "pris". Man kan buda på e-bay. Igår när jag kollade var den uppe i över 3000kr. Varför har man inte en miljon eller så som man inte visste vad man skulle göra med?!

Kollade nu nu är det över 4 000 kr. Coolt hur som helst. Men den kommer bli dyrare, jag lovar!
Han auktionerar ut en massa annat också för att samla in pengar, signerade matchtröjor från sig själv, René Adler, Diego och Per Mertesacker. 2 familjer i nöd (i Erfurt, hans gamla hemstad) kommer få 4000 Euro var inför jul. Det är många tyska fotbollsspelare som har sådana där egna sociala projekt vid sidan om. Philipp Lahm har en stöttar unga invandrartjejer samt brukar besöka sjuka barn på sjukhus, Per Mertesacker har en stiftelse som stödjer unga idrottare och Clemens han stöder familjer i nöd i sin gamla hemstad.

Inga kommentarer: