lördag 29 november 2008

Jag blir så jävla less

Jag har suttit hela förmiddagen och försökt förstå grammatiken vi håller på med nu men jag lyckas inte! Det blir bara fel, fel, fel, fel hela tiden.

Jag kommer garanterat inte att klara ett enda prov av dom vi ska göra. Hör- och läsförståelsen kommer gå kalas, men hela grammatikdelen kommer skita sig. Så är det ens värt vara kvar och vänta på den stora förnedringen?

Och känslan av hopplöshet var ungefär vad jag kände igår med. Casinot var okej, jag förlorade "bara" inträdet. Men sen efter det ville Vicky "gå en sväng på Hofgarten" den svägen tog 1,5 timme. Jag har helt tappat lusten för allt sådant där efter Planica. Jag har försökt men jag varken vågar eller vill utsätta mig för samma förnedring en gång till. Då låter jag hellre bli. Eller jag har ju gjort nått försök efteråt men det gick ju också så jävla bra.

Nej jag är helt enkelt färdig med den delen av livet. Stängt, igenbommat och undanstoppat.

Känns helt okej faktiskt.

1 kommentar:

Vicky M sa...

skärp dig både på ena och andra fronten!

Alla killar är inte skitstövlar och det finns faktiskt killar som vet hur man ska bete sig, men utan att våga kan man tyvärr inte vinna. Jag vet hur det är, jag är själv feg så fort något spelar någon roll.


och samma sak på första delen av ditt inlägg, vi får väl ta en omgång i köket igen. övning ger färdighet :)

nu e det backhoppning GO SCHLIERI <3