onsdag 12 november 2008

Regnig onsdag

Min elefantgranne ni vet, han har fått problem. För han som äger placet här har fått reda på att det bor mer än 1 person i rummet och imorse när han var här (och mötte Vicky för hon har hyrt ett rum nu, dock bara veckovis så hon letar fortfarande vidare) så knackade han på där och då var de 3 stycken som låg där och sov. Kan inte tycka annat än att det är lagom åt honom. Inatt igen vid tvåtiden blev det ett jävla liv därifrån.

Och inte konstigt att toapapperet jag köpte för 1 vecka sedan re dan är slut! Men nu tänker jag ha eget papper inne på mitt rum som jag tar med mig varje gång. Men sjukt man ska behöva det liksom.

Inte varit ute och promenixat idag, har istället varit med Vicky när hon köpt en ny säng, på second hand, skitbilligt för fin 140 säng, och så har vi hämtat en omgång grejor på gamla adressen. Skola om 2 timmar och eftersom det regnar så nöjer jag mig med att efter skolan gå till gymmet. Får skjuts till skolan av Vicky så hämtar hon upp mig efteråt på gymmet för hon ska upp till Binis och hämta sakerna där samt att de ska ha möte om hennes jobb i baren där.

Vi skulle lämnat plasma idag också men vi gör det imorgon istället. Den här veckan får vi bara lämna 1 gång hur som helst.

Inga kommentarer: