tisdag 11 november 2008

Läxan väntar

Har just kommit hem efter en prommis runt stan, tog 1 timme och 20 min. Väntar nu bara på att Vicky ska dyka upp (hennes internet dog igen igår) och sen ska jag duscha. Sen måste jag göra tyskaläxan då det ju redan imorgon är lektion igen.

Idag eller imorgon får vi veta vad vi ska betala för boendet på Binis. Jag bodde ju där 3 veckor. Ska bli kul eller *not*. Men i alla fall efter det kan jag äntligen sätta mig och räkna på hur mycket pengar jag kan spendera på backhoppning, äte ute, shopping, party osv. Förmodligen 0.... men jag ser det med "humor". Kom ju för att lära mig tyska bra och tja lär inte ha så mycket annat för mig än att plugga så på sätt och vis är det väl bra.

Ni vet mina konstiga grannar?! Han som låter som en elefant lyckades låsa sig ute idag :D, det är humor. Det plingade och plingade och jag hade ju inte klätt på mig så först struntade jag i det. Men efter ett par minuter tänkte jag vafan det kanske är posten eller nått med ett paket och det verkade ju som bara jag var hemma. Så jag drog på mig kläder och gick ner. Där stod han och en massa möbler. Gäller tänka på att ytterdörren går i lås.....
i alla fall när jag sen kommer upp då står nästa UFO i sin dörr, han som bara röker och ser på TV (han verkar jämt vara hemma så vad han egentligen gör undrar jag), fanskapet var ju hemma, hade inte han kunnat gå ner då?! Tydligen inte.....påklädd var han dessutom, annars springer han mest runt i shorts och nej han är inte något att titta på alls.

Inga kommentarer: