måndag 24 november 2008

Konspirationsteorier ala Vicky & Jossan

Jag och Vicky har varit nere och käkat lunch i vårt kök. Då berättade Vicky att imorse (igen) så hade alla element där nere varit avslagna. Det är två i korridoren, ett i köket, ett i duschen och tre på toa. Vi tror ju knappast någon som bor här slår av dom, ialla fall inte någon av de tre som bor på vån 1 och som använder toa och dusch där nere. Så vem gör det?

Har de kameror här som registrerar vad vi gör, är en av de boende en spion åt ägaren? Jag menar hur fan kunde han annars veta att min granne hade 2 inneboende hos sig. De kommer hem vid halv två på natten och vaknar vid lunch. Någon måste ju ha tipsat? Eller han sett på kameran att tre går in 0 går ut.....

Jag och Vicky har våra teorier om det hela!

Min granne - han som tror jag är en personlig ATM - tror jag på. Han säger han jobbar men är alltid hemma (och verkar ju aldrig ha pengar). Han dyker alltid upp så fort jag och Vicky står och pratar någonstans. Igår kväll var hon upp och lånade min datakabel vid midnatt. Då kommer han ut ur sitt rum och går förbi i korridoren. Nyss stod vi vid trappen och pratade då kommer han och kollar sin post. Det var han som hyresvärden diskuterade med när Vicky flyttade in och de kollade att min andra granne var tre i rummet. Jag menar alla andra som bor här är i varje fall iväg på UNI emellanåt och inte hemma.

Fast Vicky tror inte det för han verkade så ovetande. Jag tror på bra skådespeleri......

Jag känner mig övervakad så något är det i alla fall!
Idag sa jag till Vicky, finns det inga normala människor i IBK? Alla jag träffar är ju mer eller mindre konstiga. Vicky: Det kanske är du som lockar fram det hos dom? Jahaaa tack för det liksom ;)

Konstigt är det i alla fall.

Inga kommentarer: