lördag 8 november 2008

Det blir inte alltid som man tänkt sig del 2

Ja del 1 finns där någonstans i septembersblogg tror jag.

Nyss kommit hem från min andra 1 timmes prommis idag. Vicky försöker få mig med på utgång vid midnatt. Jag undrade om hon inte hade någon annan att plåga? Jaja vi får väl se... okej ut kan jag gå visst men det tadaaaaa kostar pengar.... ;)

Hur som helst så tänker man bra när man går. För på kvällarna går jag av säkerhetsskäl inte med musik i öronen. Kom då på hur bra jag tyckte det var att tillbringa vintern här när jag planerade det här. Oj vad backhoppning jag skulle åka på. Att jag valde Österrike och inte Tyskland att plugga tyska i var ju också för att här bodde Vicky och vi skulle kunna bo ihop. Först så gick ju det åt skogen, lägenheten vi var lovade försvann för oss och vi har fått lov att bo på hotell till och med.

Sen tjurade CSN och gav mig bara hälften av vad jag räknat med för de anser inte jag studerar på heltid. Min bil gick sönder direkt när jag kom hit + i förra veckan, samt att precis innan jag åkte fick jag lov att köpa nya vinterdäck (oplanerat), de var nämligen inte slitna men de släppte mellan inner och ytterskikt, vilket bara regummerade däck ska göra och jag har INTE regummerat + laga den för den gick inte igenom besiktningen. Men för mig lyckas ju allt. Allt detta gjorde att jag fick en minuspost40 000kr i min budget.

Det i sin tur gör att just nu är faktiskt bara 1 tävling säker för mig, och det är den här i Innsbruck. Eftersom jag än inte vet vad jag ska betala för mina 3 veckor på Binis. Jag hoppas jag kommer kunna åka på hela 4ST men säkert är det ej.

En annan retsam sak, här finns en Kappa butik. Här kostar de sakerna hälften mot i Sverige men surprise jag kan inte handla pga ovan nämnda orsak....fast jag hoppas på mellandagsrean. Jag är ju kvar här. Funderade på att flyga hem och jobba i 2 veckor men jag skulle bara gå plus minus noll + att då skulle säkert CSN tycka jag jobbar och inte ge mig pengar för januari och i såfall går jag minus.

Kanske ni undrar varför jag handlar på Ebay då. Tja jag med :) men när varor som kostar 10-20-30 Euro går för 1-2-3 Euro så tar jag mig råd. Det är en godisbit mindre typ.

PS: Vicky jag förlorade budningen på tidningsurklippen. Jag var med till 20 Euro men de gick för mer! ;) - ja den budningen var innan jag gjorde om min budget nyss.....

Så kan någon ge mig en ny bil, några miljoner och en Clemens Fritz så skulle jag var nöjd och glad, jag looooovar!


2 kommentarer:

Vicky M sa...

är du helstörd??? du bjöd inte 20 euro för de jävla urklippen?!?!!? jag funderar på att bryta kontakten, detta är PIINSAMT!!

Tasja sa...

Vadå det var faktiskt speciella klipp så det så!! Jag ville ju läsa vad det stod, hade ju lika gärna kunnat köpa en bok om ämnet om det hade funnits men nu finns inte det.....