torsdag 27 november 2008

Känner jag börjar bli lite mordisk

Nån jävla idiot var och knackade på dörren före nio!!! och "ropade" hallå, hallå. Sen direkt efter knackade det på grannens (Elefantens) och Mr Creepys dörr och samma sak. Nej, jag öppnade inte så vem det var och varför vet jag inte. Kanske Mr Creepy som kör med ny taktik så man inte ska veta det är han, han bara vill reta oss andra. Han kanske har fått dilerium? Fick höra igår att han är skyldig den söte finnen 8 Euro också.

Och nästa puckogranne, Elefanten, kom som vanligt hem vid halv två. Stänger inte sin dörr som normala människor utan slår igen den. In och stökar i sitt rum och sen ut i lilla köket och igen börjar laga mat!!! Dunkar ner kastrullerna på spisen osv. Jag är verkligen inte lättstörd, jag menar jag är van att sova på dagtid med ljud omkring mig men han måste upplevas för att man ska förstå. Sen lät det som han rev ner någonting för det blev ett jäkla kaaaabaaaang där ute i köket också.

Så lätt trött och irriterad känner jag mig idag......dagens planer är dock softa, lämna plasma och sen följa med Vicky till second hand butiken där hon köpte sin säng, hon behöver en klädgarderob, sen ikväll är det kvalet i Kuusamo. Backhoppningen börjar. Och det hetsar inte upp mig som det brukar. Känns mer, jaha vad kul.

1 kommentar:

Vicky M sa...

hahahahhahahaha..fan vad jag skratta...hahaha