tisdag 18 november 2008

Jag förlåter inte, jag glömmer inte

Jag HATAR Martin Cikl. Bara så ni vet. Ifall ni glömt det. Någon gång kommer jag EXAKT berätta vad han gjorde. Och inte bara på svenska. Nej det kommer ske på tyska, engelska, polska och finska var så säker. Han ska krossas som den jävla kackerlacka han är!!!

Jag skulle inte säga ett dugg om jag själv hade placerat mig i skottlinjen på något sätt, den som är med i leken får leken tåla, helt klart! (få se om han gör det........) Men jag hamnade ofrivilligt och oförskyllt i hans skottlinje och DET KOMMER JAG INTE GLÖMMA OCH INTE FÖRLÅTA.


NÅGONSIN!!!!!!

Han tog bort glädjen från backhoppningen för mig. Det har inte varit roligt efter Planica. Sporten är rolig, jag gillar se på tävlingar fortfarande men jag har inte på samma sätt sett framemot tävlingarna, räknat ner dagarna tills det varit dags att åka. Och det är därför jag tar så "lätt" på att jag kanske inte har råd att åka på så många i vinter.

4 kommentarer:

Malin sa...

Vad har han gjort?Låter inte så trevligt.Vad det nu än är så låt inte han förstöra glädjen av något du älskar.Det är han verkligen inte värd.

Vicky M sa...

en fråga, varför just nu? har det hänt något?? :(

och precis som Malin skriver, man sa inte låta folk förstöra det man tycker är kul, hade jag lyssnat på allt folk säger åt mig, så hade jag nog bölat mig dagarna igenom av förstörelse :/

keep up the good thoughts!

Tasja sa...

Malin: Du vet jag ringde ju dig och bölade som attan. Det är den händelsen. Jag vet jag inte sa allt som hände då heller.

Som sagt natten var inte så bra näää.

Vicky: Jo men du har ju ställt dig i skottlinjen och då är saken en helt annan tycker jag. Jag ville inget från honom så han hade ingen som helst orsak att hoppa på mig. Och tyvärr så är jag inte en person som kan glömma.

Men idag blir vi fulla! VODKA det är bra medicin det.

Vicky M sa...

tror inte att du förstod min fråga. jag menade varför du skrev det här inlägget just nu, d.vs igår?


och j jag är tärr ganska ofta i skottlinjen :/