lördag 15 november 2008

James Bond och Blondie

Var ju iväg och såg nya Bondfilmen igår. När vi skulle gå så kom nästan alla killar från stället och frågade, vad händer? vart ska ni? Vi bara eeehhhhh på bio?! Vet inte om vi är nya underhållningen här på stället eller.....;)

Inte jättedålig men inte heller jättebra. Dels tycker jag handlingen på de sista Bondfilmerna varit lite sisådär. Bond har liksom tappat det där överklass engelska agent stuket. Sen var actionscenerna klippta så fort så man hängde inte med på vem som jagade vem eller vem som slog på vem.

Mina topp 3 Bond är: 1. Golden Eye 2. Goldfinger 3. Octopussy

Sen på väg hem gick vi förbi Irish Pub. Vicky säger vi kanske träffar på Blondie, jag har aldrig gjort det där men Emi har gjort det flera gånger. Vi går in och längst upp. Vicky beställer en cider och vi går och ställer oss lite på sidan av baren. Gissa vem som kommer och passerar?! Blondie. Jag bara gapade. Vicky kan förutspå saker liksom. Detta var inte första gången heller. Och vi var kanske där i 15 min högst och han ungefär lika länge, vad är oddsen liksom...
Sen när han var på väg ner igen så stoppade Vicky honom och han var lite på snusen så det tog ett tag innan hjärnan hann ikapp. Jäklar vad kul han såg ut. Man verkligen så på hans ögon hur kugghjulen jobbade innan han kopplade ihop att han nog faktiskt kände igen den där personen.

Hur som helst så var han ovanligt glad. Det kan han då gott få vara tycker jag. Och lång har han blivit! Fast han var inte så ljusblond som sist jag såg honom. Vicky och jag gick efter hennes cider, gick in på Theresienbrau också på väg hem för att säga hej till Martin (han som tog hennes gamla rum) han såg lika förvirrad ut som vanligt! :D

Nu ska vi åka och handla mat för det hann vi inte igår. De hann stänga innan hon var klar hos frissan.

1 kommentar:

Vicky M sa...

hihi..sötis va han jue och så pussade jag på honom jue..hihihi... han var så fin fin i håret så :D