tisdag 25 november 2008

Hem och jobba över jul eller ej?

Med tanke på vad som hänt de senaste dagarna vet jag inte om jag vill (och vågar) vara kvar här över jul. Skolan slutar 15 december. Jag har kollat flygpriser och jag kan flyga hem (och tillbaka) för mellan 2 300 kr och 2700 kr från IBK.

Jag ska kolla med Helena hur mycket jag kan få jobba. Jag vet de är i skriande behov av folk över jul och nyår. Jag misstänker ju att alla andra här utom just min creepy granne åker hem då alla andra pluggar och inte bor "fast" här i IBK.

Jag har visserligen ingenstans att bo innan 1 januari (mina föräldar har flyttat nu i november och har numera en tvåa och jag jobbar ju skift = sover på dagtid) men det finns övernattningsrum på jobbet. De får man visserligen bara boka dag för dag men jag gissar att en sådan skänk som att jag dyker upp och jobbar två storhelger skulle göra att ett undantag görs och jag kan få boka ett rum i 1 vecka.

3 kommentarer:

Tylko Vicky po Polsku sa...

nyår? :(

Tasja sa...

Ganska helt säkert jul (om jag får jobba) och beroende på flygsituationen (när det är billigast åka tillbaka) kan det i värsta fall bli nyår också. Jag vill det inte men måste jag välja mellan bli kvar här själv med Mr Creepy eller vara i Falun över nyår är valet jävligt enkelt!!

Men det är ju 2 veckor kvar innan jag måste ta slutgiltiga beskedet. Beror på vad de säger på jobbet också. Om de fortfarande har behov av mig där över jul (och ev nyår)

Vicky M sa...

ja, fast så enkelt blit det jeu inte, förvi måste typ boka boende för garmisch nu