lördag 1 november 2008

Min fötter......*ont*

Min utstyrsel krävde ju högklackat, inte höga klackar men för mig höga! Och nu håller mina fötter på att döda mig. Det värker rejält i dom kan jag meddela.

Fick - eller gick - hem från jobbet vid 01.00. De var tre ordinarie bakom baren och så jag. Inte så mycket folk så jag hade inget att göra. Och eftersom mina fötter gjorde ONT, frågade jag Vicky om jag fick åka hem. Dessutom är man bara ivägen och känner sig dum när man inte har något att göra och bara står och hänger.

Visserligen sa både Johanna och Vicky att jag kunde sätta mig på utsidan men idag bara orkade jag inte med att folk ska prata med mig.

Han som inte vet hur man uppför sig med tjejer var också där (stamgäst liksom), Vicky tycker jag ska upplysa honom om hur man bör uppföra sig, själv agerar han dessutom som om det är jag som gjort något fel, men jag känner bara, nöööö är man så fel ute, läs en bok eller vad fan som helst! Jag varken orkar eller vill lägga ner det jobbet liksom....slapp i alla fall SMS idag...vinken kanske har gått hem!

Känner mig rätt osocial för tillfället och är glad de som bor i samma korridor mest verkar också vara sådana som sitter på sina rum. Fast alla verkar vara nattugglor. I alla fall är både Sigi och Juho vakna. Och min rumsgranne kom hem vid 03.00 igår.

Inga kommentarer: